Hulde aan de social bookmarker!

Hij speurt voor ons het internet af op zoek naar interessante sites en berichten. Wat hij heeft gevonden, deelt hij met ons zonder daar ooit iets voor terug te vragen. Wordt het niet eens tijd om hem in het zonnetje te zetten; onze social bookmarker!

Goed. Het leven van een social bookmarker wordt iets eenvoudiger gemaakt door een button op een site / blog te plaatsen waardoor een bericht snel kan worden gelinkt naar de desbetreffende social bookmark site.

Maar is het ook niet fair aan te geven wie die button als eerste heeft gebruikt, wie het bericht heeft aangemeld? Hoe? Door het logo van de social bookmark site te veranderen in de foto van social bookmarker! Web 2.0 dat ben jij, social bookmarker!

Door het logo van de social bookmark site te veranderen is ook duidelijk te zien dat een bericht al is aangemeld. In dit voorbeeld is dat het geval bij eKudos. Mijn foto is puur ter illustratie :)

1 reactie(s):

blinqerd zei

Het nadeel is alleen dat veel sites die deze iconen onder een artiekel plaatsen alleen gebruik maken van het icoontje en de url die erbij hoort.

Bijna geen enkele laat een extern javascript in om het icoon te laten verschijnen...