Denk even aan de social bookmarker voordat je weggaat

Je gaat goed! Enige tijd geleden zag je een geweldige tip op zo'n social bookmark site staan. Je klikt. Je klikt nog eens. En nog eens... En tevreden wil je nu je browser stoppen. "Wilt u zeker afsluiten wanneer er meerdere vensters open zijn?" "Tuurlijk weet ik dat zeker! Ik ben niet achterlijk!" Quit.

Maar weet je het wel zeker? Ben je niets vergeten?

Het overkomt ons allemaal. Op een social bookmark site vind je een interessant nieuwsbericht. En via vele andere links kom je meer over het onderwerp te weten. Je sluit af maar vergeet een stem uit te brengen op het bewuste artikel. Hoe kan dat worden voorkomen?

Een ideale oplossing is wanneer je social bookmark site - de volgende keer dat je inlogt - je herinnert waar je op hebt geklikt (en nog niet gestemd). Bijvoorbeeld:

Je hebt op 23 april 2007 op de volgende artikel(en) geklikt. Wil je nog een stem hierop uitbrengen?

Denk even aan de social bookmarker voordat je weggaat. Stem - Negeer

Hulde aan de social bookmarker! Stem - Negeer

Klik je nu op een social bookmark / nieuwsbericht, dan wordt er een nieuw venster geopend. Deze oplossing maakt een social bookmark site nog socialer, niet alleen ter ondersteuning van je stemgedrag maar ook als reminder voor de berichten die je hebt bekeken.

6 reactie(s):

blinqerd zei

Zojuist is deze optie toegevoegd aan http://www.blinqerd.nl!

peter zei

Hoi blingerd,

Voor alle duidelijkheid, deze functionaliteit gaan jullie toevoegen? Want het is bij jullie nog niet mogelijk. Of zie ik iets over het hoofd?

blinqerd zei

Als je ingelogd bent. En je gaat naar je profiel. Kun je op het tabje unblinqed klikken... Hier zie je een lijst met de linqs die je bekeken hebt maar nog niet geblinqt hebt!

De mogelijkheid om te negeren bestaat niet... De meest recent gevolgde linq staat bovenaan vermeld.

peter zei

Ik heb het gezien. Zit wel een beetje verstopt, kan aan mij liggen. Verder prima optie, maar dat is logisch gelet op mijn artikel.

blinqerd zei

Klopt idd.

Er wordt volop gewerkt aan een persoonlijk gebruiker gedeelte. Deze is alleen nog in ontwikkeling.

Houd de website in de gaten!

monchito zei

Goede tip