2e krabbel

Ook op zoek naar social networking en communities met meer diepgang?
Heel mijn leven heb ik nog nooit zo populair gevoeld! Soepel breid ik mijn kennissenkring uit, terwijl ik eigenlijk geen vlotte prater ben! Nu ik daar zo over nadenk... Het is eigenlijk vreemd dat ik met sommigen van mijn contacten nog nooit heb gesproken.

Online socialisen is leuk.
Soms heb ik behoefte aan meer diepgang. Jij ook?

Ik zoek een community die me helpt bij een specifiek onderwerp, een specifieke online activiteit. Bijvoorbeeld bloggen. Waarmee zou jij mij een dienst kunnen bewijzen?

Inhoud
Inhoudelijk zou ik hulp kunnen gebruiken bij het maken van een bericht (input, vertalen, etc.) of na het plaatsen hiervan (commentaar).
Vorm
Misschien wil ik de vormgeving veranderen of een leuk scriptje op mijn weblog plaatsen. Zelf lukt me dit niet.
Promotie
Ik wil graag dat mijn weblog goed wordt bezocht. Een link op je site naar mijn blog, een toevoeging op bijvoorbeeld spicypage, alle hulp is welkom.

Voor wat hoort wat
Op basis van de hulp die mij wordt geboden laat ik me mijn waardering blijken. Blijft het een vage kennis, een betrouwbaar contact of een goede vriend..? Mijn waardering uit zich niet alleen in woorden. Ik stel er ook iets tegenover. Een vage kennis kan alleen via de website contact met mij opnemen, een betrouwbare contact via msn of mail, een goede vriend telefonisch, etc.

Aan de hand van al die waarderingen kan een totaalklassement worden opgemaakt en kan worden bepaald wie het hulpvaardigst is en wie de beste contacten heeft.

Zo'n site is er niet en tot die tijd kan je altijd

2 reactie(s):

Brendan zei

Interessant, ben je bekend met Knowledge Management?

peter zei

Ja, hoezo?